НОВИНИ

На Київщині браконьєри побили екоінспектора

30.11.2021 11:09
ryba

Робота інспектора – це не лише знання екологічного законодавства, а і ризики для життя. Так, днями інспекторами ДЕІ Столичного округу було виявлено встановлення промислових сіток для лову риби в забороненому для промислу місці. Про це повідомляє ДЕІ, пише agronews.ua.

Один з фахівців інспекції піднявся на борт човна, щоб взяти участь у зніманні сіток, а також задокументувати факт їх незаконного розташування з відстеженням координат. Після цього рибалка-порушник, незважаючи на те, що до його борту був прив’язаний службовий катер інспекції, дав човну повний хід. В результаті таких дій було пошкоджено плавзасіб ДЕІ.

На вимогу інспектора зупинити човен, порушник відмовив. Також почав погрожувати, а потім наніс працівнику ДЕІ тілесні ушкодження.

Слід зазначити, що інспектор був укомплектований нагрудним відеореєстратором, тож факт нападу був зафіксований на відео. Наразі ДЕІ подано заяву до Національної поліції, а на порушника складений протокол за ч.3 ст.85 КУпАП (порушення правил рибальства).

Читайте також: В Україні відбудеться національний круглий стіл щодо протидії рейдерству.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: