НОВИНИ

На Київщині фермери навчилися виготовляти французький делікатес

29.01.2019 10:58

У селі Луб’янка на Київщині кілька років тому троє підприємців об’єдналися у спілку «Луб’янські фермери». Нині в селі функціонує 34 підприємства. Про це повідомляє meat-inform.com.

Усе почалось з невеликої птахоферми. Зараз у селі є власний забійний цех, тут почали виготовляти навіть французький делікатес фуа-гра. Крім цього підприємці займаються фасуванням чаю, виготовленням картонних пакувань, відкрили лісопильні, коптильню для риби, кілька магазинів, СТО і навіть кав’ярню.

Все розпочали підприємці Євгеній Кожушко, Івано Завірюха та В’ячеслав Довженко. Пізніше до них приєднався Жеральд Томассе — француз, який працював в Україні на компанію «Данон», а потім вирішив зайнятись фермерством. Завдяки йому у Луб’янці й почали виготовляти фуа-гру. Крім цього, фермер виготовляє маринади, рулети та інші м’ясопродукти й займається їх розповсюдженням, постачанням до великих мереж. Сировину для підприємств Жеральда Томассе (курятину) продає власник птахоферми Євгеній Кожушко.

«Луб’янські фермери» постійно створюють нові робочі місця, працювати сюди з’їжджаються навіть люди з сусідніх сіл та районів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: