НОВИНИ

На Київщині діяло масштабне виробництво алкогольного фальсифікату

23.12.2020 18:02
111(338)

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора на Київщині викрито виробництво з незаконного виготовлення спирту та алкогольних напоїв під марками відомих брендів та склад нелегальної продукції для збуту. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, група осіб на території Київської області організувала підпільне виробництво алкогольної продукції під логотипами відомих торгових марок та в подальшому реалізовувала її.

У ході санкціонованих обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено 12 ємностей зі спиртовою сумішшю об’ємом 200 літрів кожна, 1 ємність об’ємом 1000 літрів, 360 упаковок готової продукції – орієнтовною загальною вартістю понад 1,3 млн грн, а також обладнання, яке використовувалося для її виготовлення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Лерос оприлюднив відео щодо «призначення» Банковою Лещенка аграрним Міністром.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: