ВАЖЛИВО

На Київщині чоловік кинув гранату на город сусідці

03.08.2020 20:02
https://agronews.ua/

У селі Старе, що на Бориспільщині, місцевий житель кинув гранату на город своїй сусідці. У такий спосіб чоловік напідпитку намагався повернути додому свою дружину, яка пішла на гостини. Однак та не бажала повертатися, тому чолов’яга не зупинився на цьому і продовжував погрожувати. Вкрай перелякані сусіди викликали поліцію. Поліція Київщини затримала на місці злочину чоловіка, який кинув гранату своїм сусідам. Про це повідомила пресслужба Поліції Київської області, пише agronews.ua.

На щастя, від вибуху з людей ніхто не постраждав. За хуліганські дії порушнику загрожує ув’язнення до семи років.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції та спеціалісти-вибухотехніки поліції Київщини, які вилучили металеві уламки, важіль запалу та інші речові докази. За попередніми даними стався вибух гранати РГД-5.

Зловмисником виявився 31-річний місцевий житель. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі Бориспільського відділу поліції провели невідкладний обшук за місцем проживання правопорушника, де виявили та вилучили пістолет «Флобер». Усі вилучені речові докази направлено на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: