НОВИНИ

На Київщині активізувалися рейдери

25.03.2019 13:57

В ніч з п’ятниці на суботу відбулося захоплення землі  підприємства ТОВ “Деремезна-агро” (Київська область, Обухівський район), повідомляє прес-служба ВАР.

ТОВ “Роза Л” (Обухівський район) вчинило захоплення землі всупереч ухвали суду щодо відкриття кримінального провадження та накладення арешту. Керівник підприємства Олександр Голобурда госпіталізований з діагнозом “гіпертонічний криз”.

“ТОВ “Деремезна-агро” має землю в селі Деремезна. Договори оренди землі були укладені в 2014-2015 роках та зареєстровані у визначеному законом порядку. За підробку документів Мінюст скасував реєстрацію, ми почали судитися. Суд наклав арешт і заборону, є судове рішення щодо неправомірності дій Мінюсту. І зараз знову вчиняється рейдерська атака. Але є ухвала суду, є арешт земельної ділянки, їх ніхто не скасовував. Проти осіб-представників рейдера порушено кримінальну справу, проти посадових осіб Мінюсту також порушено кримінальну справу, проводиться розслідування. За рейдерами стоїть власник Узинського цукрового заводу пан Мойсеєнко. Від його дій з 2016 року страждають агропідприємства Обухівського та Білоцерківського районів. Нами зроблено заяву до поліції, співробітники якої приїхали, але не зупинили проведення робіт”, – розповів аграрій.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: