НОВИНИ

На Кіровоградщині викрито групу осіб за фактом незаконної порубки дерев

08.06.2021 08:37
obrashchenie_v_ks_privelo_k_opravdaniyu_osuzhdennogo_za_vyrubku_derevev_na_svoem_uchastke_1

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури викрито та затримано п’ятьох осіб за фактом незаконної порубки дерев, що спричинила тяжкі наслідки (ч.4 ст. 246 КК України). Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора, пише agronews.ua.

За даними слідства, група осіб здійснювала незаконну порубку захисних лісонасаджень породи ясен, дуб, клен та берест на території Новоукраїнського району.

Під час проведення обшуків правоохоронці виявили і вилучили транспортні засоби, бензопили та спиляну деревину. За попередніми даними сума завданих  збитків складає понад  мільйон гривень.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області за оперативного супроводу Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що на Харківщині припинено незаконну діяльність кар’єра.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: