ВАЖЛИВО

На Хмельниччині невідомі катували сім’ю фермера: свердлили п’яти і обливали окропом

08.11.2020 17:29
1525347233_1485912001_maska-48042-48154

У поліції Хмельницької області факт підтвердили, але коментарі і деталі нададуть згодом.  Про цеповідомляє ye.ua, пише  agronews.ua.

Злочин стався у Білогір’ї ввечері 29 жовтня восьмеро чоловіків у балаклавах через незачинені задні двері проникли у житловий будинок депутата Білогірської селищної ради Володимира Матвійця і, зв’язавши трьох членів сім’ї вимагали гроші. 

Як розповіли журналісту Сайту «Є» місцеві жителі у Білогір’ї, Володимира Матвійця насамперед знають як підприємця, фермера. І такі події пов’язують саме із цією діяльністю. Однак відомо, що чоловік також останніх декілька років є депутатом і секретарем Білогірської селищної ради.

«Він проживає в селі Українка, це окраїна Білогір’я. Із того, що відомо — він зараз у Хмельницькій обласній лікарні, йому будуть робити операції», — повідомили сайту «Є» власні джерела.

Відомо також, що зловмисники нанесли тілесні ушкодження — опіки окропом і праскою, а також свердлили кінцівки ніг дрилем. Сину та дружині також нанесли чимало тілесних ушкоджень.

Із будинку Володимира Матвійця винесли 500 тисяч гривень та 100 тисяч доларів.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: