НОВИНИ

На Хмельниччині мисливця судитимуть за п’яну стрільбу по лебедях

14.08.2020 18:02
lebid

Ввечері 8 серпня 2020 року неподалік села Головчинц, що на Хмельниччині, двоє зловмисників стріляли по лебедях, які живуть на місцевому озері. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області, пише agronews.ua.

Тоді до Летичівського відділу поліції зателефонувала хмельничанка. Жінка розповіла про те, що невідомі п’яні чоловіки стріляють по лебедях. Одного птаха застрелили.

“На виклик одразу ж виїхала група реагування патрульної поліції. Поліцейські встановили, що поблизу водойми, зокрема, ділянки, де дозволено полювання, знаходилася значна кількість мисливців, оскільки з 16.00 години розпочався сезон полювання на пернату дичину. Факт смертельного поранення лебедя дійсно зафіксовано, однак ні заявниця, ні група мисливців вказати на особу, яка здійснила постріл у лебедя не змогли, адже на даній ділянці в загальному перебувало близько 100 мисливців”, – деталізували у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Поліція провели пошукові заходи і опитала близько 300 мисливців, які перебували в той час біля водойми. Особу стрільця таки вдалось встановити.

Ним виявився 42-річний хмельничанин. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. У порушника вилучили мисливську рушницю та склали на нього адміністративний протокол за частиною 2 статті 85 КУпАП, який наразі вже скеровано до суду.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: