НОВИНИ

На Хмельниччині судитимуть ділків, які підробляли відомі алкогольні бренди

08.07.2020 20:32
1594024164

На Хмельниччині припинено діяльність організованої групи, учасники якої налагодили діяльність «підпільного цеху» із незаконного виготовлення алкогольних напоїв. Про це повідомили у Головному управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, пише agronews.ua.

«Встановлено, що організована група у складі трьох осіб здійснювали масове незаконне виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв шляхом змішування спирту, води та додавання відповідних харчових добавок (ароматизатори, смакові домішки). В подальшому, фальсифікат, під виглядом відомих іноземних торгових марок, реалізовували покупцям через торгівельну мережу Хмельницької області», – йдеться у повідомленні.

Додають, що за результатами проведення 11 санкціонованих обшуків вилучено понад 1,2 тони сировини (спирт), а також понад 2,5 тони фальсифікату (горілка, коньяк, віскі, ром, джин, бренді, текіла та інші), який був розлитий у скляну тару, картонні коробки типу «bag-in-box» ємністю по 2-3 літра, пластикові ПЕТ-пляшки ємністю від 0,5 до 10 літр. Крім того, з незаконного обігу було вилучено підроблені марки акцизного податку та обладнання, що забезпечувало виробництво вказаних алкогольних напоїв.

У ДФС області зазначають, що в червні поточного року кримінальне провадження з обвинувальним актом щодо трьох учасників організованої групи направлено до суду.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: