ВАЖЛИВО

На Херсонщині взято під варту підозрюваного у вбивстві фермера

14.07.2020 11:02
20170913112119

Прокуратура Херсонської області, що здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, підозрюваного в скоєнні умисного вбивства, вчиненого між селами Виноградово та Тарасівка Олешківського району, домоглася в суді взяття під варту обвинуваченого. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Херсонської області, пише agronews.ua.

Інцидент стався в червні 2020 року. У Північно-Кримському каналі було знайдено автомобіль ВАЗ-21099, в якому знаходилося тіло 57-річного жителя Херсона з ознаками тілесних ушкоджень. Підозра у вчиненні кримінального правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), обгрунтовано повідомлено 39-річному жителю Олешківського району.

Слідчі органу досудового розслідування за погодженням з прокуратурою звернулися до суду з клопотанням про застосування до фігуранта запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Однак суд відмовив у задоволенні зазначеного клопотання і застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура не погодилася з таким судовим рішенням і його оскаржила.

Херсонським апеляційним судом 13.07.2020 скаргу прокурора задоволено, а потім скасовано рішення суду першої інстанції і ухвалено нове, яким застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, на Вінниччині спроба рейдерського захоплення врожаю.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: