ВАЖЛИВО

На Херсонщині зафіксовано чотири крадіжки насіння та добрив у фермерів

11.04.2020 13:06
5

У розпал весняної посівної селянські запаси на Херсонщині розтягують злочинці. Чотири крадіжки насіння та добрив з фермерських сховищ донедавна сталися у селах Бериславського, Високопільського та Каховського районів, а тепер невідомі крадії дісталися й Іванівського району. Про це повідомляє видання «Новий день», пише agronews.ua.

Тут у селі Шотівка серед ночі невідомі зірвали навісний замок зі складу місцевого фермерського господарства, й ретельно «зачистили» його. Забрали телевізор, відеокамеру, роутер запчастини до трактора, мідний кабель, насос та водяну помпу, й навіть квадроцикл, який стояв у напіврозібраному стані. Лише список викрадених речей зайняв три сторінки!

Вочевидь, таку кількість добра наодинці під пахвою чи в кишені не потягнеш. Тож діяла, найшвидше, група злочинців. Але точніше правоохоронці поки не визначилися, оскільки свідків злочину не знайшли, і самих злочинців «гарячим слідом» відшукати не вдалося. Хоча можна припустити, що незабаром ті ж запчастини з’являться десь у пункті прийому металобрухту в Іванівському чи якомусь сусідньому районі області.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: