НОВИНИ

На Херсонщині учасники бойових дій на сході України отримали 6,3 тис га землі

18.12.2020 11:32
255725

Від початку грудня 2020 року у власність учасникам бойових дій передано 105 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності: 30 – для індивідуального садівництва та 75 – для ведення особистого селянського господарства. Загальна площа ділянок склала 153,65 гектара. Про це повідомляє Урядовий портал, пише agronews.ua.

Крім того, військовослужбовці отримали дозвільні документи на розроблення проектної документації у власність щодо 33 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на загальній площі 47,25 гектара.

Загалом від початку запровадження ініціативи щодо надання земельних ділянок учасникам АТО/ООС, у власності учасників бойових дій на Сході України наразі перебуває 3897 земельних ділянок – понад 6,3 тис. гектар.

Надання у власність земельних ділянок учасникам бойових дій здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО/ООС.

Нагадаємо, на Буковині відновлено об’єкти інфраструктури, зруйновані під час цьогорічної повені.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: