НОВИНИ

На Херсонщині у фермера вкрали майже 4 тонни зерна

13.01.2019 18:00

На Херсонщині у фермера злодій вкрав зі складу, що не охоронявся, 4 тонни зерна. Наразі крадій, якого встановила поліція, відшкодував вкрадене зерно своїм, проте, як зазначають у відділі комунікації поліції області, звідки у нього взялось вже це зерно – невідомо, передає ПІК.

У Верхньорогачицьке відділення поліції звернувся фермер, який повідомив про крадіжку з його складу мішків з зерном загальною вагою майже 4 тонни. Сума збитків становила 15 тисяч гривень.

Працівники поліції відпрацювали населений пункт і встановили, хто з місцевих жителів останнім часом продавав зерно. Таким чином вийшли на раніше судимого чоловіка, який здав скупникам таку саму кількість зерна, яка була вкрадена у фермера.

Підозрюваний розповів, що через зловживання алкоголем дружина забрала в нього ключі від машини і він не міг заробляти гроші. Тому вночі таємно взяв автомобіль і поїхав до складу, який не охоронявся. Він завантажив мішки з зерном у причеп, а наступного дня все продав. Наразі зловмисник відшкодував фермеру збиток своїми запасами зерна, про походження якого теж нічого не відомо.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: