НОВИНИ

На Херсонщині браконьєр наловив риби та крабів на 5 млн грн

08.11.2019 07:35
640x480 (1)

У Херсонській області затримали браконьєра, який своїми діями завдав державі збитків на понад 5 мільйонів гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

“Неподалік від Скадовська прикордонники Херсонського загону спільно з оперативними співробітниками Азово-Чорноморського регіонального управління виявили браконьєра. Він незаконно займався виловом водних живих ресурсів в акваторії Чорного моря. Правопорушником виявився житель Скадовська. Його затримали на причалі щойно він пришвартувався. Чоловік прибув з уловом – 92 чорноморськими крабами та 130 кілограмами бичків», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що після проведення оперативно-слідчих дій у відповідності до ст. 63 ЗУ “Про тваринний світ” 92 червонокнижні краби були випущені у море.

В діях браконьєра вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.249 ККУ (Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним, добувним промислом).

“Своїми протиправними діями він завдав збитків державі на загальну суму 5 мільйонів 60 тисяч гривень”, – додали у прес-службі.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: