НОВИНИ

На Харківщині шахраї продавали неіснуючу агропродукцію

31.05.2020 09:09
90bfc7e19061343465d1d1162cef0c5e

Харківські детективи повідомили про підозру групі осіб у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах. Своїми діями зловмисники завдали матеріальні збитки на загальну суму більш ніж 1,2 млн грн. Повідомляє прес-служба поліції області, пише agronews.ua.

Слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням детективи поліції Харківщини встановили, що 24-річний чоловік організував шахрайську схему по заволодінню грошима. Зловмисник розміщував на одному з Інтернет-ресурсів оголошення щодо продажу фактично неіснуючої сільгосппродукції за зниженою вартістю.

«30-річний чоловік та 28-річна жінка займалися пошуком осіб, на яких оформлювались банківські картки та перераховувалися гроші. Потім зловмисники знімали кошти та передавали організатору злочинної схеми. За це спільники отримували свій відсоток», — йдеться у повідомленні.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 12 років з конфіскацією майна.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: