НОВИНИ

На Харківщині комбайнер та тракторист побилися з поліцейськими (Відео)

13.09.2020 15:14
Screenshot_2

9 вересня , на полі поблизу села  Дар-Надежда в Сахновщинському районі Харківської області виник конфлікт між комбайнером, трактористом та  співробітниками поліції. На захист фермерів вийшли мешканці села. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, пише  agronews.ua.

За інформацією Нацполіції, напередодні, група швидкого реагування у складі трьох співробітників поліції проводили патрулювання Сахновщинського району.

«На узбіччі поля поблизу села Дар-Надежда поліцейські виявили комбайн «Дон-1500» і трактор «МТЗ-82» з причепом, які здійснювали збір врожаю соняшнику. На вимогу правоохоронців надати документи на проведення сільськогосподарських робіт і право управління транспортними засобами, 20 і 28-річні водії відмовилися, почали поводитися агресивно і кидатися в бійку. Поліцейські застосували до правопорушників наручники», – прокоментували у прес-службі поліції.

https://www.facebook.com/100004854107489/videos/1636522793186175/

В ході подальшої перевірки встановлено, що свідоцтво про реєстрацію комбайна має ознаки підробки, а документи на причіп взагалі відсутні. За даним фактом в Сахновщинському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 290 КК — знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Окрім цього, під час конфлікту збирачів врожаю намагалися відбити у поліцейських місцеві селяни.

Комбайнери з забоями звернулися до лікарні, де їм була надана медична допомога. Як зазначається у Нацполіції, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 365 КК — перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу. Досудове розслідування проводить Державне бюро розслідувань.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: