НОВИНИ

На Івано-Франківщині затримали посадовця Державної екологічної інспекції

23.02.2021 08:35
AbNaJLGInrwT8OGAiEia.w695

Протиправну діяльність керівника відділу Державної екологічної інспекції Карпатського округу викрили оперативники Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції, пише agronews.ua.

Встановлено, що посадовець через посередника – його довірена особа, вимагав від керівника АЗС 3000 доларів США неправомірної вигоди. За вказану суму обіцяв не притягати останнього до відповідальності у зв’язку з виявленими під час планової перевірки порушеннями вимог законодавства. Зокрема, порушення вимог технічного регламенту основних характеристик продукції.

Вчора, 22 лютого, поліцейські затримали посередника під час одержання ним першої частини неправомірної вигоди  – 1 500 доларів США, які він отримав для подальшої передачі посадовцю.

Наразі керівник відділу екоінспекції та посередник затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що на Хмельниччині судитимуть сільського голову, якого затримали на хабарі.

  


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: