НОВИНИ

На Івано-Франківщині в лісі місцевий житель з рушниці стріляв у двох чоловіків

29.03.2021 15:02
fbe43b9294be6a5fe369aae5a8374e81

Прикарпатець поранив з рушниці двох чоловіків, які вночі рубали дерева в лісі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише agronews.ua.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника, який в лісовому масиві поранив двох чоловіків, вистріливши у них з рушниці. Нападника поліцейські затримали. За даним фактом розпочато кримінальне провадження та з’ясовуються усі обставини події.

27 березня близько 3 години до Косівського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ про те, що до них доставлено двох мешканців району з вогнепальними пораненнями. На місце події виїхали співробітники управління карного розшуку, слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та працівники роти поліції особливого призначення.

Правоохоронці встановили, що правопорушення трапилося у лісовому масиві між селами Стопчатів та Уторопи, Яблуницької територіальної громади. Вночі двоє чоловіків здійснювали порубку дерев. Коли останні завантажували деревину на підводу, до них підійшов невідомий та здійснив декілька пострілів у їхній бік. Потерпілі намагалися втекти з місця події, але зловмисник їх наздогнав та здійснив ще декілька пострілів.

У результаті 37-ми та 39-річні мешканці Косівщини отримали вогнепальні поранення, а правопорушник з місця події пішов. Поліцейські розшукали та затримати нападника. Ним виявився 51-річний місцевий мешканець. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України. З місця події поліцейські вилучили патрон та гільзу й інші речові докази та направили все на експертизу.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Наразі поліцейські перевіряють чи мали потерпілі дозвільні документи на порубку лісодеревини.

Нагадаємо, що на Київщині незаконно вирубали дерев на понад 1 млн грн.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: