АГРОРЕГІОНИ

На Хмельниччині виставили понад 50 земельних ділянок на продаж

12.04.2023 10:17
an_post_11_04

У Хмельницькій області нині пропонують аграріям близько 50 земельних ділянок для ведення товарного сільського господарства. Чи не найбільше пропозицій виставила Дунаєвецька міська рада Кам’янець-Подільського району. Про це повідомляє пресслужба Української універсальної біржі, пише  agronews.ua.

Зокрема, вони пропонують в  оренду 10 земельних ділянок сільськогосподарського виробництва на 15 років. Площа наділів різна – від 1 га і до 11,5 га. Відповідно стартова вартість теж варіюється від 1300 грн до 21 тис. грн.

Не менш цікаві пропозиції для господарників виставила і Новоушицька селищна рада Кам’янець-Подільського району. Тут в оренду пропонують 5 наділів ріллі, загальною площею близько 23 га. Проте термін оренди тут становить 7 років.

Чорноострівська селищна рада Хмельницького району свої сільськогосподарські угіддя теж здає в оренду на 7 років. Нині тут 5 актуальних пропозицій: 5,9 га, 17,4 га, 18,3 га, 2,7 га та 2,2 га. Відповідно стартові ціни – 2,4 тис. грн, 8,8 тис. грн, 34 тис. грн, 808 грн та 10,3 тис. грн.

Звертаємо увагу аграріїв, що нині продавати комунальні сільськогосподарські ділянки заборонено законодавством. Тому їх можливо лише орендувати. А от приватні землі навіть сільськогосподарського призначення придбати можливо. У Хмельницькій області, наприклад, є пропозиції із продажу земель для ведення сільського господарства. Переважно це оголошення приватних та державних виконавців.

Знайти такі оголошення легко на майданчику Української універсальної біржі за допомогою численних фільтрів. Адже тут можна відбирати аукціони за регіоном, організатором, бюджетом, площею земельної ділянки тощо.        

Також нагадуємо, що зручно відстежувати оголошення у мобільних додатках: Земельний бот у Вайбері та Земельний бот у Телеграмі. Вони самі знайдуть лот за обраними вами параметрами та повідомлять про аукціон. З нами працювати просто, а перемагати легко.   



Перегляди: 9
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: