АГРОФОТО

На Хмельниччині трактор спалахнув просто під час роботи

14.04.2021 15:05
cf648832f09b361f845665254a78c448

У селі Бражинці колишнього Полонського району (нині — Шепетівського), справді гаряча пора прийшла до тракториста, який працював на місцевому полі. Про це повідомляє Голос України, пише agronews.ua.

Навесні в господарів завжди багато клопотів. Нинішнього року всі особливо поспішають, бо через довгі холоди до робіт у полі та на городі взялись із запізненням. Тож тепер у декого напруження таке, що й техніка не витримує. У селі Бражинці колишнього Полонського району (нині — Шепетівського), справді гаряча пора прийшла до тракториста, який працював на місцевому полі.

Трактор спалахнув просто під час роботи. Водій, зрозумівши, що самому з вогнем не справитись, зателефонував до служби порятунку. Та коли вогнеборці прибули на місце події, техніка повністю була охоплена вогнем. Хоча рятувальникам вдалось швидко загасити пожежу, проте врятувати трактор уже не змогли.

Добре, що все обійшлось без людських жертв. Ймовірною причиною загоряння називають несправність електричної системи транспортного засобу.

Нагадаємо, що в Україні пробуксовує посівна.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: