НОВИНИ

На Хмельниччині незаконно приватизовано землі Міноборони

08.07.2021 13:35
10_21

Слідчі Територіального управління ДБР Хмельницького розслідують обставини справи незаконної приватизації 11,5 га земель Міністерства оборони України на території Хмельницької області, пише agronews.ua.

За попередньою інформацією, землі були приватизовані приблизно 80 особами з числа місцевих жителів під приватне будівництво. Встановлюється причетність посадових осіб міської ради Старокостянтинова Хмельницької області до правопорушення.

Тим часом, підкомітет з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики, який очолює народний депутат Андрій Богданець, працює над питанням визначення розміру та правового режиму зон з особливим режимом використання земель навколо військових потенційно небезпечних об’єктів зберігання боєприпасів, ракет, компонентів ракетного палива та пально-мастильних матеріалів.

“В умовах сьогодення вирішення цього питання повинно забезпечити захист населення, господарчих об’єктів та довкілля від впливу надзвичайних ситуацій. Всі ми пам’ятаємо Ічню…”, – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: держава забезпечуватиме ефективну підтримку фермерських господарств.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: