ВАЖЛИВО

На Херсонщині відбудуться перші електронні аукціони з оренди земельних ділянок

28.10.2021 12:01
an_post_herson

Уже на початку листопада у системі Прозорро.Продажі відбудуться перші електронні аукціони із оренди земельних ділянок комунальної власності. Зокрема, свої наділи здасть в оренду Тавричанська сільська рада Каховського району Херсонської області, пише agronews.ua.

9 листопада відбудеться аукціон із продажу права оренди на 7 років 2,1 га земель, призначених для іншого сільськогосподарського використання. Стартова вартість – 5 088,42 грн.

10 листопада здаватимуть в оренду ділянку у 6,6 га, призначену для сінокосіння і випасання худоби. Термін оренди також на 7 років. Стартова ціна плати за місяць – 5 021,42 грн.

Третій аукціон Тавричанської сільської ради заплановано на 11 листопада. Здаватимуть в оренду земельну ділянку у 19,64 га, яка розташована на території колишньої Заозерненської сільської ради. Стартова вартість – 47 589,83 грн. Термін оренди – 7 років.

«Запрошуємо потенційних орендарів до участі в торгах на майданчику Української універсальної біржі. Переходьте за посиланнями та реєструйтеся. Менеджери майданчика роз’яснять усі деталі проведення аукціонів із продажу та оренди землі, супроводять у підготовці. Для пошуку ж земельних лотів у потрібному регіоні, радимо скористатися спеціальним Земельним ботом у додаткові Телеграм», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий. 

Читайте також: що потрібно знати продавцям та орендодавцям земельних ділянок про електронні аукціони.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: