НОВИНИ

На Херсонщині знищено посів коноплі вартістю 300 млн грн

28.07.2021 11:03
645645

Як повідомлялося, минулими вихідними на території Чаплинської територіальної громади поліцейські виявили посів коноплі з 34 700 кущів, вартість яких за цінами «чорного ринку» складає понад 300 мільйонів гривень, пише agronews.ua.

Того ж дня в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України поліція затримала чотирьох учасників злочинного угрупування, причетних до незаконного обігу наркотичних речовин. Наразі підозрюваним суд обрав запобіжні заходи. Слідчі дії тривають. 

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Цап, двом із затриманих обрані запобіжні заходи в вигляді тримання під вартою з правом внесення грошової застави в розмірі від 90 до 110 тисяч гривень. Інші двоє фігурантів отримали «нічні» домашні арешти. Також поліція отримала дозвіл суду на термінове знищення вилученої наркосировини, яку шляхом спалювання було знешкоджено на території Чаплинської громади. Тривають оперативно-розшукові заходи по встановленню особи організатора та інших учасників наркоугрупування. 

Нагадаємо, що оприлюднено суму держборгу України.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: