НОВИНИ

На Харківщині судитимуть злочинну групу за вимагання $700 тисяч у фермера

08.10.2021 08:25
1532524765-631

На Харківщині судитимуть шістьох членів організованої групи за вимагання $700 тис. у фермера. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура, пише  agronews.ua.

За даними слідства, у березні 2021 р. в смт Панютине Харківської обл. група осіб пред’явила вимогу директору та співвласнику агропромислового товариства з обмеженою відповідальністю перереєструвати на них належне йому підприємство.

«Вони нанесли чоловікові тілесні ушкодження у вигляді побоїв та повідомили, що в разі відмови постраждають члени його сім’ї. З метою залякування обвинувачені кинули в автомобіль дружини підприємця каміння та залишили поховальні вінки. Наступного дня потерпілий звернувся із заявою на дії вимагачів до прокуратури», — розповіли у відомстві.

Під час наступної зустрічі підприємця з вимагачами, вони, погрожуючи йому, повідомили, що потерпілий за невиконання їхніх вимог щодо перереєстрації корпоративних прав має передати їм $700 тис. Того ж дня потерпілий передав $100 тис. як гарантію того, що погоджується на їхні вимоги.

Правоохоронці затримали осіб в порядку ст. 208 КПК України після того, як потерпілий передав їм другу частину від обумовленої суми.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: