НОВИНИ

На ДП «Таврія» масово звільняють працівників

14.04.2020 17:02
https://agronews.ua/

Депутатка Новокаховської міської ради Тетяна Мосьпан: “Ми маємо захистити сільських тружеників Райського та Дніпрянського старостинських округів!”. З таким депутатським зверненням на позачерговій сесії міської ради, 9 квітня звернулась до міського голови Володимира Коваленка та своїх колег – депутатів, депутат міської ради Тетяна Мосьпан. Про це повідомила пресслужба Новокаховської міської ради, пише agronews.ua.

“До мене, як депутата Новокаховської міської ради, звернулися працівники ДП “Таврія”, щодо питання масового звільнення працівників підприємства”, – повідомила Тетяна Мосьпан.

“Більшість з цих працівників пропрацювали не один десяток років на даному підприємстві, люди занепокоєні, що втратять робочі місця і залишаться без засобів існування, бо підприємство занепадає і є загроза його банкрутству та припинення існування всієї інфраструктури”, – зазначила Тетяна Мосьпан.

“Враховуючи те, що збереження робочих місць та підприємств є пріоритетом державної політики, прошу Вас, Володимире Івановичу взяти на особистий контроль дану ситуацію та скоординувати роботу відповідних служб, з метою знайти шляхи вирішення зазначеної проблеми, враховуючі в першу чергу збереження робочих місць!”, – наголосила Тетяна Мосьпан.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: