НОВИНИ

На Донеччині вилучено підакцизних товарів на суму більше 7 млн грн

19.03.2021 17:39
14660703258wbha

Головним управлінням ДПС у Донецькій області спільно з ГУ ДФС у Донецькій області проводиться активна робота з виявлення і ліквідації незаконних каналів надходження лікеро-горілчаних виробів та спирту. Про це повідомляє DDK.DN.UA, пише agronews.ua.

З цією метою протягом лютого – березня 2021 року на території Донецького регіону організовано проведення комплексу оперативно- профілактичних заходів під умовною назвою «Спирт». При проведенні спільної моніторингової роботи фактів реалізації спирту та алкогольних напоїв безпосередньо з торгівельних об’єктів або складських приміщень, розташованих на території Донецької області, не встановлено.

Але виявлено факти незаконного розповсюдження підакцизної продукції через мережу Інтернет. Працівниками податкової міліції вжито заходи по блокуванню трьох інтернет – сайтів, за допомогою яких здійснювалось незаконне розповсюдження алкогольних напоїв та спирту.

Всього в рамках заходу «Спирт» на теперішній час за результатами проведених спільних заходів з незаконного обігу вилучено товарів акцизної групи на суму 7,1 млн гривень. Заходи у напрямку протидії незаконного обігу підакцизних товарів, у тому числі з використанням мережі Інтернет, тривають.

Нагадаємо, що на Херсонщині вилучено фальсифікований алкоголь на 2,5 млн грн.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: