НОВИНИ

На Донеччині вилучено майже 28 000 пачок цигарок сумнівного походження

02.07.2021 08:10
Tobacco cigarettes on wooden background with light shines on the

На Донеччині вкотре припинено спробу розповсюдження тютюнових виробів з підробленими акцизними марками. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, пише agronews.ua.

Прикордонники Донецького прикордонного загону разом з представниками ДФС виявили автомобіль, завантажений цигарками з підробленими акцизними марками.

Автомобіль «Газель» правоохоронці зупинили поблизу с. Благодатне Волноваського району. У ньому знаходилось 56 ящиків сигарет з, ймовірно, підробленими акцизними марками. Товар призначався для продажу в Маріуполі.

27 650 пачок цигарок та автомобіль, яким їх перевозили, вилучено. Загальна сума вилученого майна сягає 1 859 000 гривень.

Крім того, за даним фактом до ГУ ДФС в Донецькій області прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 199  Кримінального кодексу України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів».

Нагадаємо, що в Україні змінилися ціни на тютюнові вироби.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: