НОВИНИ

На Донеччині вилучено крупну партію канабісу на понад 400 тис грн

24.11.2021 14:04
preview_w698zc0

Наркотичну речовину було виявлено під час проведення санкціонованих обшуків у трьох мешканців Мирнограда. Загалом правоохоронці вилучили понад сім кілограмів канабісу. Зловмисники притягуються до кримінальної відповідальності за фактом збуту. Про це повідомляє Нацполіція, пише agronews.ua.

Працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Донецькій області ДБН Нацполіції України спільно з працівниками управління карного розшуку та слідчими слідчого управління ГУНП в Донецькій області за силової підтримки бійців спецпідрозділів КОРД та РПОП провели ряд обшуків під час оперативно-профілактичного відпрацювання Мирнограда.

У 51-річного мешканця поліцейські вилучили 7 кг канабісу, наркотичні пігулки, опій ацетильований, ваги та 300 зіп-пакетів. Інший 38-річний мешканець Мирнограда зберігав марихуану, метамфетамін та приладдя для вживання наркотиків. Вдома у 48-річного зловмисника правоохоронці виявили канабіс, 200 мл соляної кислоти, психотропну речовину та приладдя для виготовлення метамфетаміну.

Слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури.

Фігурантам інкримінують ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: В Україну йде потужна снігова хвиля.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: