НОВИНИ

На Донеччині родина робить бізнес на горіховому варенні

05.02.2019 12:58


Сіра і Саргис Арутюнян з Костянтинівки продають варення із зелених горіхів по всій Україні і вірять, що варення об’єднує країну, пише shotam.

Вся Україна їсть варення із зелених горіхів, а варять його Сіра і Саргис Арутюнян з Костянтинівки.

“У Костянтинівці мало хто таке пробував, тому ми вирішили спробувати продавати”, – Саргис Арутюнян.
Завели сторінку в Фейсбуці “Ажур-конфітюр”, запропонували в магазинах. Варення з сімейним рецептом пішло, почали сипатися замовлення з усієї України.

Горіхове тепер подають в ресторанах Києва з сирами, а Саргис і Сіра вирішили робити варення з чайної троянди і шовковиці.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: