АГРОРЕГІОНИ

На Дніпропетровщині за умисне вбивство фермера засуджено довічно трьох чоловіків

14.03.2023 16:05
015cdda7c607042eaec8a

Розбійний напад та – на Дніпропетровщині засуджено трьох чоловіків до довічного позбавлення волі. Повідомляє  Офіс Генерального прокурора, пише  agronews.ua.

У Дніпропетровській області засудили на довічне позбавлення волі трьох чоловіків за розбійний напад та умисне вбивство фермера. За даними правоохоронців у грудні 2018 року троє чоловіків, один з яких – працівник виправної колонії, вдерлися до домоволодіння місцевого фермера на території Криничанського району.

У будинку, крім господаря, перебували шість членів сім’ї, включаючи двох малолітніх дітей. Погрожуючи застосуванням насильства, засуджені зв’язали присутніх та почали вимагати гроші і коштовності.  

Дізнавшись місцезнаходження сейфа, нападники прострелили ногу та руку господарю.

Після заволодіння коштовностями, золотими прикрасами та коштами у сумі майже 580 000 гривень нападники завдали чоловіку численні удари по тілу та смертельне ножове поранення у грудну клітину.

Засуджені намагалися покинути місце скоєння злочину на автомобілі фермера, проте під час руху кермо заблокувалося. Заволодіти транспортним засобом їм не вдалося.

Усіх трьох учасників групи визнано винними в умисному вбивстві, розбої та незаконному заволодінні транспортним засобом (п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України). Їх засуджено до довічного позбавлення волі.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: