АГРОРЕГІОНИ

На Дніпропетровщині у лізинг продають елеватор

03.08.2022 12:09
silo-5783

АТ «Ощадбанк» виставило на електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) право на укладення договору фінансового лізингу елеваторного комплексу. Про це говориться у повідомленні СЕТАМ, пише agronews.ua.

Елеватор місткістю 84,7 тис. м3 для зберігання зернових культур площею 2397,42 мзнаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., с. Личкове, вул. Партизанська. Об’єкт ніяких обтяжень не має.

Стартова ціна продажу — 107,85 млн грн.

Дата проведення торгів — 22 серпня 2022 р.

Основні умови проведення торгів:

  • перший платіж (сума, що сплачується в день укладення договору фінансового лізингу) — 10% (десять відсотків) від кінцевої ціни викупу комплексу з обладнанням, визначеної за результатами проведених торгів, який не може бути меншим ніж 10% від початкової ціни викупу комплексу з обладнанням (мінімальний розмір першого платежу);
  • розмір гарантійного внеску — 10% від початкової ціни викупу комплексу з обладнанням за договором фінансового лізингу — 10 785 050 грн;
  • сплата залишку ціни викупу комплексу з обладнанням — рівними частинами протягом 84 (вісімдесят чотири) місяців від дати укладення договору фінансового лізингу;
  • перехід права власності на комплекс з обладнанням відбувається після повного розрахунку за договором фінансового лізингу на підставі відповідного додаткового договору та проведення державної реєстрації права власності на комплекс з обладнанням.

Повні вимоги до переможця торгів від АТ «Ощадбанк» та інші нюанси щодо укладення договору фінансового лізингу за посиланням.

«Зберігання зерна зараз є дуже актуальним питанням, оскільки попри воєнні дії сезон збору врожаю наближається. Тому цей лот однозначно стане в пригоді майбутньому покупцю, який бажає зберегти зерно в належному стані», — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Читайте також: Якими критеріями оперувати при виборі сорту пшениці озимої



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: