НОВИНИ

На Дніпропетровщині людей силою утримували на фермі без грошей і їжі

06.05.2021 11:00
VJbxY4Kkg3zndAm1Z2My4dMBg6XZZpvfoIRXdxVs

Нечуваний за жорстокістю та свавіллям випадок розкрили правоохоронці на Дніпропетровщині. В одному із сіл Магдалинівського району діяв трудовий табір, де до людей, які перебували у скрутному матеріальному становищі, ставились гірше, ніж до рабів. Справу про злочинну групу направили до суду. Про це  повідомляє Дніпро Регіон, пише agronews.ua.

Як повідомили в пресслужбі Управління Національної поліції, потерпілих змушували виконувати роботу по догляду за тваринами, жорстоко карали і не платили гроші за виконану роботу.

Співробітники міграційної поліції встановили, що злочинна група складалася з жінки і чотирьох чоловіків. Так, 62-річна жителька Дніпра займалася пошуком і переправленням людей на тваринницьку ферму, а її четверо спільників (включаючи громадянина Азербайджану, який мав протерміновану посвідку на проживання в Україні) стежили за вмістом робочої сили і контролювали роботу.

Наразі фігурантам вручено повідомлення про підозру за торгівлю людьми. Якщо їхню провину доведуть, підозрюваним загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Кіровоградщині між селянами та депутатами виник земельний конфлікт.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: