НОВИНИ

На Дніпропетровщині горів полігон побутових відходів

11.05.2021 12:30
svalka

10-го травня о 06:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території Павлоградського полігону побутових відходів поблизу селища Богуслав Павлоградського району. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, пише agronews.ua.

За викликом одразу направлено чергове відділення 37-ої державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Також до місця пожежі залучено техніку Комунального підприємства «Затишне місто».

По прибуттю вогнеборців до місця події встановлено, що на території полігону побутових відходів горить сміття на площі 500 кв. метрів.  

Пожежу локалізовано 10 травня о 09:36. Станом на 11 травня, відкритого вогню немє, відбувається тління сміття. Ліквідація триває.

До гасіння пожежі залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та 2 одиниці техніки Комунального підприємства «Затишне місто».

Нагадаємо, що у Харкові під час пожежі на олійному підприємстві загинула людина.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: