НОВИНИ

На Дніпропетровщині ввели у дію свинокомплекс на 2,3 тис свиней

07.08.2020 16:14
222360

Агрохолдинг KSG Agro завершив будівництво цеху відгодівлі на свинокомплексі в с. Нива Трудова (Дніпропетровська область). Про це повідомила пресслужба агрохолдингу, пише agronews.ua.

Агрохолдинг KSG Agro завершив модернізацію, а фвктично – будівництво, цеху відгодівлі на свинокомплексі в с.Ніва Трудова (Дніпропетровська область).

Створення додаткового цеху відгодівлі дозволить свинокомплексу отримати сучасне виробниче приміщення на 2340 голів для відгодовування свиней – поросят від 30 кг і свиней забійної кондиції до 100-110 кг. 5 серпня 2020 року в цех була запущена перша партія поросят.

«Один з головних пріоритетів українського АПК-виробництво якісного з точки зору генетики свинячого поголів’я, – коментує голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов, – В наших планах – допомогу українському АПК у формуванні якісного поголів’я, яке катастрофічно скоротилося в умовах епідемії АЧС. Як результат, в нашій країні існує суттєвий відкладений попит на якісну свинину. У цих умовах введення в експлуатацію нового комплексу відгодівлі дозволить посилити конкурентну перевагу нашого холдингу – виробництво свиней на основі високоякісної датської генетики. Це дозволить нам і надалі прогнозувати збільшення виробництва свинарської продукції найвищої якості ».

KSG Agro – один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені в лістинг Варшавської фондової біржі.

Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: