НОВИНИ

На Дніпропетровщині у держвласність повернули землі вартістю 60 млн грн

08.11.2020 12:32
land-2

У Дніпропетровській господарський суд повернув державі земельні ділянки загальною площею 121 га вартістю 60 млн грн. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України, пише agronews.ua.

«Господарським судом Дніпропетровської обл. задоволено позовні заяви Новомосковської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській обл. до держреєстратора — приватного нотаріуса та суб’єкта господарювання про скасування записів і повернення державі земельних ділянок загальною площею 121 га вартістю 60 млн грн», — йдеться у повідомленні.

Прокуратурою встановлено, що у 2019 р. всупереч вимогам діючого законодавства на підставі підроблених документів приватний нотаріус зареєстрував за підприємством право користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення — договори оренди та суборенди ділянок.

Зазначено, що наразі за втручання прокуратури державну реєстрацію права оренди та суборенди ділянок скасовано, землі забрані із незаконного користування товариства.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: