НОВИНИ

На Дніпропетровщині фермери створюють політичну платформу

11.03.2021 18:25
Анонс-1-1024x766

На Дніпропетровщині фермери створюють політичну платформу. Про це повідомляє газета видання Особи, пише agronews.ua.

10 березня у будинку профспілок у Дніпрі відбулася річна звітна конференція Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області, в якій взяли участь 154 людини.

На заході обговорили проблеми фермерства та сільського господарства, у тому числі блокування податкових накладних, ринок землі, рейдерство, податкові нововведення. Та представили звіти асоціації.

«Наступив той час, коли ми повинні бути як ніколи дружніми, як ніколи згуртованими. Те, що зараз в залі сидить, я би не сказав, що зал повний, нас не так багато… Це говорить про те, що ми ще не зрозуміли ситуації, що нас жде», – сказав голова Асоціації.

Виступали представники податкової, поліції, чиновники різних рівнів, представники бізнесу, різних організацій, представники фермерських асоцій Запорізької, Донецької, Полтавської та Харьківської областей. Серед інших, представниця державного фонду підтримки  фермерських підприємств повідомила, що кошти на реалізацію програм підтримки фермерів є, але фермери не дуже активно звертаються.

На конференції, серед іншого вирішили створювати політичну платформою разом з об’єднанням підприємців.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: