АГРОВІДЕО

На Чернігівщині аграрії створили гігантського «ведмедика» із солом’яних тюків

01.08.2020 14:32
https://agronews.ua/

Аграрії створили величезного «ведмедика» із солом’яних тюків поблизу селища Березна, що на Чернігівщині. Автором ідеї став директор місцевого сільгосппідприємства Юрій Ємець. Тепер ця локація набуває дедалі більшої популярності серед любителів фотосесій на свіжому повітрі. Про це повідомляє ЧЕline, пише agronews.ua.

«Люди в захваті. Не тільки наші березнянці, але й ті, що проїжджають уздовж нашої дороги. Я була свідком у неділю, було дуже багато автомобілів, дуже багато відвідувачів. Усі фотографувалися»,-  Ольга Романченко, голова Березнянської селищної ради.

У повідомленні зазначають, що автором ідеї став директор місцевого сільгосппідприємства Юрій Ємець, котрий на камеру не захотів розповідати про свою агрокреативність.

«Ідея виникла торік у нашого директора, коли він відвідував Бреч. Його підтримала родина. Допомагали створювати цю скульптуру працівники ТОВ «Березнянський» – трактористи, водії»,- Тетяна Водоп’янова, інженер з охорони праці ТОВ «Березнянське».

Михайло Ємець, батько Юрія Ємця сказав, що він не в курсі справи. Дізнався, що там прибирають поле, «тюкують» і придумали зробити «ведмедя». І люди зацікавлені зараз. Мабуть, розвеселили свої душі.

Аграрій зазначив, підтримали його в реалізації ідеї родина – дружина і діти. Безпосередніми виконавцями став він і працівники агрофірми.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: