НОВИНИ

На Чернігівщині продали лікеро-горілчаний завод

04.11.2021 18:28
LVZ-NEW-KOLPAK_1

У Чернігові приміщення лікеро-горілчаного заводу продали на електронному аукціоні Рrozorro за 33 мільйони 75 тисяч гривень. Інформацію підтвердив начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Чернігівській області Валерій Йовенко. Про це повідомляє Суспільне, пише agronews.ua.

З його слів, торги відбулися 29 жовтня, стартова ціна за об’єкт становила понад 29 мільйонів гривень. Покупців було двоє. Переможцем став ТОВ “СПІРІТ ЕТИЛ”.

Про цю фірму інформації мало. Згідно з даними Youcontrol, вона заснована понад три роки тому і зареєстрована в Києві. Також відомо, що ця компанія раніше так само на аукціоні придбала Вишняківський спиртзавод за 101,2 млн гривень. Але, в результаті, так і не сплатила за нього кошти.

«Покупець вже підписав протокол аукціону. Як ми його підпишемо, у нас до 30 днів є з моменту формування протоколу, і після цього в нього є ще 30 днів на розрахунок. Договір купівлі-продажу ще не підписаний», – сказав Йовенко.

За його словами, жодних боргів покупець не покриватиме, адже продають тільки приміщення. Нині воно в оренді у ПрАТ «ЧЛГЗ «Чернігівська горілка», і договір чинний до 9 листопада 2021 року.

Чи продовжить новий власник договір оренди – невідомо. Нині Суспільне намагається вийти на зв’язок із представниками ТОВ “СПІРІТ ЕТИЛ”, щоб дізнатися про плани нових власників на завод.

Нагадаємо, що В Україні знову подорожчав цукор.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: