НОВИНИ

На Черкащині виявили незаконну вирубку дерев на майже 850 тис грн

29.03.2021 11:00
941d691_resizedScaled_1020to574

Оперативно реагуючи на звернення одного із жителів села Дзензелівка Маньківського району, державними інспекторами Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області здійснено перевірку фактів самовільної рубки дерев по дорозі між селами Дзензелівка-Маньківка Черкаської області та виявлено незаконну вирубку 72-х дерев. Про це повідомляє Прочерк, пише agronews.ua.

Серед вирублених дерев такі породи: слива, черешня, груша, яблуня, ясен в адміністративних межах села Дзензелівка Маньківської ТГ у смузі відведення автомобільних доріг. Внаслідок незаконної вирубки зелених насаджень, державі завдано шкоду на загальну суму 832 491 грн. 44 коп. (вісімсот тридцять дві тисячі чотириста дев’яносто одна грн 44 коп).

Оскільки осіб, що провели незаконну вирубку зелених насаджень на момент проведення огляду місця події, встановити не вдалося, усі матеріали за даним фактом направлено до Уманського районного управління поліції для проведення оперативно-розшукових та слідчих дій з метою виявлення та притягнення до відповідальності осіб, винних у скоєнні правопорушення.

Нагадаємо, що на Волині з лісів масово вивозять деревину.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: