НОВИНИ

На Черкащині спіймали браконьєра з мішком риби

27.07.2020 18:55
https://agronews.ua/

Чоловіка, що незаконно наловив мішок риби, виявили 27 липня поблизу с. Придніпровське Чорнобаївського району на береговій лінії Кременчуцького водосховища. Про це повідомив очільник управління Державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Олександр Позняков, пише agronews.ua.

Чоловіка, який встиг завантажити до машини мішок свіжовиловленої риби, виявили патрульні. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

У ході бесіди з патрульними чоловік зазначив, що ловив рибу сітками, які залишив на острові.

Водночас під час надання свідчень слідчо-оперативній групі його версія змінилася. За словами порушника, плаваючи на човні, він заснув, а коли прокинувся, вже стемніло. Припливши до берега, помітив у машині мішок із рибою, а також правоохоронців.

За вчинення незаконних дій з вилову риби на чоловіка склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення (грубе порушення правил рибальства).

Також йому доведеться сплатити збитки, завдані державі в результаті незаконного добування водних живих ресурсів, загальна сума яких становить 3 672 грн.

Машину, човновий двигун та свіжовиловлену рибу вилучила поліція.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: