НОВИНИ

На Черкащині планують побудувати два спарених елеватора

13.12.2019 18:21
elevator-17155-17957 (1)

Група компаній «Надія» та компанія «Агроко» із загальною чисельністю земельного банку в 22 тис. га та загальним щорічним збором врожаю зернових близько 120 тис. тонн, прийняли рішення по спільному будівництву елеваторів на лівому березі річки Дніпро Черкаського регіону. Про це йдеться в повідомленні співвласника ГК «Надія» Радислава Ткаченка на інтернет-ресурсі Мedium.com.

За повідомленням, йдеться про будівництво логістичного елеватора потужністю 30 тис. тонн на залізничній колії для зберігання та перевезення зернових залізничним сполученням у м. Золотоноша та перевалочного елеватора на березі річки Дніпро для перевезення зернових водними шляхами, розташованого поблизу с. Іркліїв Чорнобаївського району Черкаської області.

Власники планують проводити на елеваторі в Золотоноші операційну діяльність по зберіганню зерна і відвантаженню на залізничний транспорт, а автомобільним транспортом перевозити їх на річковий елеватор в Ірклієві для подальшого перевантаження на баржі. За планом обидва елеватори мають щомісяця вантажити і відправляти 8 залізничних маршрутів у складі 54 вагонів кожний і 10 вантажних суден, кожне місткістю по 2 тис. тонн.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: