НОВИНИ

На Черкащині господарники скинули десятки трупів свиней у лісосмузі

11.11.2019 14:51
свин

Понад двадцять трупів свиней було виявлено 6 листопада екоінспекторами та правоохоронцями в межах Жашківської ОТГ. Про це повідомляє начальник Управління екологічного нагляду Черкаської області Олександр Позняков, інформує 18000.com.ua.

«Мертві тварини лежали в полезахисній смузі в адміністративних межах Жашківської ОТГ. Також було виявлено громадян, які представились робітниками ФГ «СТЕП», та, на момент прибуття поліцейських й екологів, намагались за допомогою екскаватора загорнути трупи тварин у заздалегідь підготовлену яму», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці знаходження трупів тварин були відібрані проби ґрунту та здійснено заміри забрудненої земельної ділянки.

Слідчо-оперативною групою проведено фіксацію обставин правопорушення та внесені дані до ЄРДР з метою подальшого розслідування та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Окрім цього, екоінспектори відібрали матеріали частин тварин та направили до Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області для проведення лабораторних досліджень.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: