НОВИНИ

Чиновник ЧОДА за хабар обіцяв фіктивний тендер на оренду водойми

27.11.2020 19:02
IMG_3312-1-696x464

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, посадовця Черкаської обласної державної адміністрації викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за проведення фіктивного тендеру. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури, пише agronews.ua.

За даними слідства, заступник директора одного з департаментів Черкаської обласної державної адміністрації вимагав від черкаського підприємця неправомірну вигоду в розмірі 20 тис. грн.

За цю суму він обіцяв фіктивно провести тендерні процедури на користь господарюючого суб’єкта та безперешкодно передати останньому в довготривалу оренду об’єкт водного фонду.

Під час одержання хабара в робочому кабінеті чиновника було затримано в порядку ст. 208 КПК України прокурорами Черкаської обласної прокуратури за оперативного супроводу Управління СБУ в Черкаській області.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: