НОВИНИ

На Черкащині будують молочний комплекс на 1200 дійних корів

08.04.2020 08:32
maxresdefault

Будівництво сучасного молочного комплексу у с. Хрущівка, що у Золотоніському районі, – наступний великий проєкт групи компаній «Надія». Про це на своїй сторінці у facebook розповів Радислав Ткаченко, співзасновник групи компаній «Надія». Пише agronews.ua.

Компанія побудує комплекс на 1200 дійних корів, обладнаний сучасним доїльним устаткуванням одного з провідних європейських виробників.

Проектом передбачено побудувати доїльну залу карусельного типу на 36 голів одночасного доїння. Вже закуплено і монтується обладнання з облаштування комплексу для комфортного утримання корів, а саме: спеціальні мати-підстилки, поїлки виробництва Німеччини та Франції, автоматична клімат-система, – йдеться у повідомленні.

«Застосування новітніх технологій дозволить отримувати 36 т молока в день або 13 140 т щорічно. Молоко нового комплексу буде настільки якісним, що може сміливо застосовуватися вітчизняними виробниками для виробництва дитячого харчування. На сьогоднішній день створено 150 робочих місць. Очікувані платежі по податках до бюджетів всіх рівнів складуть близько 21 млн грн щорічно», — розповідає Радислав Ткаченко.

Закінчення будівництва 1-ї черги планується на червень 2020 року.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: