НОВИНИ

На Буковині затримали контрабандистів та три партії сигарет

12.05.2021 14:31
thumbnail-tw-20190515185516-7453

Днями на Буковині сигаретні ділки втратили три партії тютюнових виробів, які планували перемістити до сусідньої Румунії у незаконний спосіб. Їхні плани зруйнували прикордонники Чернівецького загону. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, пише agronews.ua.

У першому випадку прикордонний наряд, який обстежував ділянку відділу «Фальків», виявив сигаретний схрон. У ньому охоронці кордону виявили більше 2400 пачок сигарет трьох найменувань.

В іншому випадку правопорушників, котрі несли свій товар під покровом ночі, виявили за кілька сотень метрів від кордону. Прикордонники затримали двох пачкарів, які несли  у напрямку кордону майже 3 тисячі пачок сигарет.   На чоловіків було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а сигарети доставлено до підрозділу.

Ще в одному випадку тютюнову контрабанду виявили військовослужбовці відділення «Нижні Петрівці» відділу «Красноїльськ».  Групу осіб, які рухалися навпростець у напрямку сусідньої країни виявили за два кілометри від державної межі. При спробі затримання невідомі вдалися до втечі і залишили пакунки, у яких знаходилися 2 тисячі пачок сигарет двох марок.

Усі виявлені тютюнові вироби встановленим порядком буде передано співробітникам ДФС України у Чернівецькій області.

Нагадаємо, що в Україні введуть заборону на продаж частини сигарет.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: