НОВИНИ

На Буковині викрито цех з виробництва контрафактних цигарок відомої ТМ

12.11.2021 12:04
12112016_sigareti

Група жителів Вижниччини організувала незаконне виробництво тютюнових виробів з логотипами відомої торгової марки. Поліцейські вилучили у порушників спеціальне обладнання, сировину, пакувальні матеріали, декілька тисяч сигарет та інші речові докази протиправної діяльності. Про це повідомляє Нацполіція, пише agronews.ua.

Здійснюючи комплекс заходів для виявлення та припинення фактів незаконного обігу підакцизних товарів, правоохоронці викрили підпільне виробництво тютюнових виробів для подальшого збуту. Попередньо, незаконний бізнес організувала група жителів Вижницького району.

Співробітники підрозділу детективів Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області спільно з СБУ провели під процесуальним керівництвом прокуратури обшук на території розташування нелегального цеху з виробництва підакцизних товарів.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили:

велику кількість сигарет невідомого походження;

пачки сигарет, розфасованих в упаковку з логотипом відомої торгової марки;

приблизно 50 кілограмів тютюну;

4 станки для виготовлення, фасування та упакування тютюнових виробів;

картонні пакувальні матеріали.

Усі вилучені речові докази поліцейські відправили на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, кваліфікованому за статтями 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини кримінального правопорушення та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до його скоєння. 

Читайте також: На Одещині на фермі у трудовому рабстві утримували 12 людей.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: