НОВИНИ

На Буковині розквітло поле з тюльпанами: чи пускатимуть відвідувачів

23.04.2020 10:32
https://agronews.ua/

На Буковині почали квітнути тюльпанові поля. Цього року посадили у трьох місцях тюльпанові поля. Чи вдасться потрапити на них через карантин, дізнався molbuk.ua. Пише  agronews.ua.  з посиланням на molbuk.ua.

Приватний підприємець Олександр Стратійчук вже кілька років поспіль дивує буковинців своїми тюльпановими полями. Цього року, як і минулого року, його тюльпанове поле розквітнуло у розважальному комплексі “Троя”, що у Реваківцях. Але найімовірніше, що цього року відвідувачам сюди не вдасться потрапити.

“Тюльпани вже почали квітнути. До кінця тижня більшість вже розквітне. Але відвідувачів тут, швидше за все, не буде. Ми не організовуємо через карантин офіційного відкриття, як це було минулими роками. Не пускатимемо відвідувачів, бо багато з людей, щойно їм дозволиш, не будуть дотримуватися рекомендацій. А здоров’я дорожче”, – вважає Олександр Стратійчук.

А ось на тюльпанове поле у Мамаївцях планують пускати відвідувачів з дотриманням всіх умов карантину. Про це повідомили організатори.

“Плануємо 24 квітня, у п’ятницю, відкрити тюльпанове поле для відвідування. Оскільки в Україні та світі зараз криза та карантин ми знизили ціну входу. На полі будемо притримуватись всіх норм карантину: маска для входу є обов’язкова, а також потрібно зберігати дистанцію 1-2 метра між людьми”, – йдеться у дописі.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: