НОВИНИ

На Буковині фермер заборгував державі понад 42 тис грн

14.04.2020 11:02
https://agronews.ua/

Кіцманською місцевою прокуратурою подано до Чернівецького окружного адміністративного суду позовну заяву в інтересах держави в особі Кіцманського управління Головного управління ДПС в Чернівецькій області до селянського господарства про стягнення заборгованості в розмірі 42890 грн. Про це повідомила пресслужба прокуратури Чернівецької області, пише agronews.ua.

Встановлено, що в 2001 році між Погорілівською сільською радою та селянським фермерським господарством укладено договір оренди земельної ділянки водного фонду загальною площею 8,73 га.

Крім цього, у 2007 році між Заставнівською районною державною адміністрацією та вищевказаним господарством укладено договір оренди земельної ділянки водного фонду загальною площею 18,98 га.

Однак, землекористувачем з 2018 року по даний час не сплачувалась орендна плата за користування земельними ділянками водного фонду, розташованими на території с. Погорілівка Юрковецької сільської ради, що призвело до податкової заборгованості у розмірі 42 890 грн.

Чернівецьким окружним адміністративним судом відкрито провадження у справі.

Питання законності використання земель водного фонду на території нашої області перебуває на постійному контролі органів прокуратури Чернівецької області.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: