АГРОРЕГІОНИ

На Буковині ліквідовано канал  переправлення чоловіків призовного віку за кордон

24.05.2022 16:13
4

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру організатору та двом його пособникам у незаконному переправленні осіб через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України). Про це повідомляє Генпрокуратура, пише agronews.ua.

За даними слідства, буковинець налагодив схему одержання прибутку шляхом організації незаконного переправлення за кордон чоловіків, яким, за відсутністю необхідних документів, заборонено покидати територію України. До протиправної діяльності залучив двох знайомих, один з яких є працівником лісового господарства, яке межує з румунським кордоном. За 10000 євро підозрювані організували для трьох військовозобов’язаних перехід до Румунії поза пунктами пропуску. Учасники схеми були викриті та затримані на території Чернівецького району поблизу держкордону.

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Чернівецькій області та 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича.
Previous



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: