НОВИНИ

На Буковині чиновницю Держгеокадастру засудили до 4 років тюрми

17.02.2021 12:02
original-4244355982

У Чернівецькій області суд призначив 4 роки тюрми для чиновниці районного відділу Держгеокадастру, яка підбурила підприємця до дачі хабаря іншій службовій особі та сама отримала неправомірну вигоду. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області, пише agronews.ua.

«Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення відносно головного спеціаліста районного відділу Головного управління Держгеокадастру в Чернівецької області за фактом підбурення фізичної особи до надання неправомірної вигоди службовій особі та одержання неправомірної вигоди для себе. Вироком Новоселицького районного суду жінку засуджено до 4 років позбавлення волі», — йдеться у повідомленні.

Під час суду встановили, що обвинувачена працівниця районного відділу Держгеокадастру підбурила підприємця до надання однієї тисячі доларів хабаря для третьої особи та отримала неправомірну вигоду для себе особисто.

За ці гроші вона мала допомогти підприємцю отримати у власність земельну ділянку для вирощування на ній волоського горіху.

Нагадаємо, що чиновник ЧОДА за хабар обіцяв фіктивний тендер на оренду водойми.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: